Βαλένθια – Έλτσε 1-0: Δανέζικη ανάσα για τις Νυχτερίδες (vid)

Gazzetta team
Βαλένθια – Έλτσε 1-0: Δανέζικη ανάσα για τις Νυχτερίδες (vid)

bet365

Με γκολ του Δανού Ντάνιελ Βας, η Βαλένθια πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη μετά από 83 ημέρες (1-0 την Έλτσε) και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Στις 8 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, η ταλαιπωρημένη (και φέτος) Βαλένθια πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (4-1). Έκτοτε, όμως, οι Νυχτερίδες αγνοούσαν τι σημαίνει νίκη στο «Μεστάγια» (τρεις ισοπαλίες – δύο ήττες), με αποτέλεσμα να πέσουν ακόμα και στην ζώνη του υποβιβασμού της La Liga.

Κόντρα στην Έλτσε ο Κάρλος Σολέρ, ο οποίος με αντίπαλο την Βασίλισσα είχε σκοράρει τρεις από την άσπρη βούλα, είδε τον Έντγκαρ Μπαδία να του αποκρούει πέναλτι (34'), αναποδιά που δεν εμπόδισε την ομάδα του Χάβι Γκράθια από το να πάρει νίκη – ανάσα επί μιας ομάδας που έχει τους ίδιους στόχους με εκείνη (1-0).

Μια κεφαλιά του Ντάνιελ Βας, ύστερα από σέντρα του Γκονσάλο Γκέντες (23'), αποδείχθηκε αρκετή για να δώσει στην Βαλένθια τη πολύτιμη νίκη, η οποία της επέτρεψε να αφήσει πέντε βαθμούς πίσω την ζώνη του υποβιβασμού, όπου βρίσκεται σταθερά η προτελευταία Έλτσε, έστω και μόλις στο -2 από τις θέσεις παραμονής.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα