Έιμπαρ – Σεβίλλη 0-2: Ξανά 3η και... χωρίς Εν-Νεσίρι (vid)

Gazzetta team
Έιμπαρ – Σεβίλλη 0-2: Ξανά 3η και... χωρίς Εν-Νεσίρι (vid)

bet365

Η Σεβίλλη αποδεικνύει ότι μπορεί να νικήσει και χωρίς τα γκολ του Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (2-0 εκτός έδρας την Έιμπαρ) και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της La Liga.

Στις προηγούμενες τέσσερις νίκες της Σεβίλλης στο πρωτάθλημα, ο «καυτός» Γιουσέφ Εν – Νεσίρι σημείωσε συνολικά οκτώ γκολ. Ο «καυτός» Μαροκινός επιθετικός δεν βρήκε δίχτυα στο «Ιπουρούα», αλλά αυτό δεν εμπόδισε την πολύ αξιόπιστη ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι να πάρει τη νίκη επί της Έιμπαρ (2-0) και να ανέβει ξανά στην 3η θέση της La Liga, στο +2 από την Μπαρτσελόνα, έστω και με ματς περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρέμειναν 15οι και στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και, μάλιστα, άγγιξαν το γκολ της ισοφάρισης, σε κεφαλιά του Κίκε Γκαρθία που σταμάτησε στο δοκάρι (44').

Νωρίτερα (28'), η Σεβίλλη είχε προηγηθεί με πέναλτι – γκολ του Λούκας Οκάμπος (τέσσερα γκολ ο Αργεντινός στο πρωτάθλημα, όλα από την άσπρη βούλα), πέναλτι που είχε κερδίσει ο Εν-Νεσίρι, ο οποίος δεν σκόραρε, αλλά ήταν και πάλι πολύτιμος.

Ο διαιτητής το υπέδειξε μέσω VAR, αφού αρχικά δεν το είχε σφυρίξει, ενώ μέσω VAR πήρε πίσω ένα άλλο που είχε δώσει λίγο νωρίτερα, σε ανατροπή του Εν-Νεσίρι από τον τερματοφύλακα Μάρκο Ντιμίτροβιτς, ο οποίος στο 61' αποχώρησε τραυματίας στο γόνατο.

Η Σεβίλλη, ούσα πολύ πιο αποτελεσματική, «καθάρισε» οριστικά το ματς με τον Τζουάν Χορδάν ύστερα από ασίστ του Αλέις Βιδάλ (55'), με τον ποδοσφαιριστή να μην το πανηγυρίζει, επειδή έχει περάσει από την Έιμπαρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα