Αγκαλιάζει τον Πάπου Γκόμες η Σεβίλλη!

Gazzetta team
Αγκαλιάζει τον Πάπου Γκόμες η Σεβίλλη!

bet365

Θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πάπου Γκόμες από την Αταλάντα στη Σεβίλλη, αντί 6+1 εκατομμυρίων ευρώ.

Χωράει ένας ενδεκαδάτος παίκτης σε μια ομάδα που δείχνει να είναι πλήρης (στο επίπεδό της), όπως είναι η Σεβίλλη; Αν ο παίκτης είναι ο Πάπου Γκόμες, ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας – αποκάλυψη της Ευρώπης την τελευταία διετία (Αταλάντα), χωράει και με το παραπάνω!

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο 32χρονος Αργεντινός, ο οποίος έχει έρθει σε οριστική ρήξη με τον προπονητή της ομάδας του Μπέργκαμο, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, βρίσκεται μια ανάσα από την κάτοχο του Europa League.

Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της αντί 6+1 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Γκόμες να υπογράφει έως το 2023 ή το 2024. Ο παίκτης θα ταξιδέψει για την Ισπανία όταν ολοκληρωθεί το deal τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να πάρει την θέση του Φράνκο Βάσκες, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα εξόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός ότι ο Γκόμες αγωνίστηκε στην πρώτη φάση του Champions League με την Αταλάντα, βάσει των κανονισμών που ισχύουν την τελευταία διετία, μπορεί να δηλωθεί κανονικά από την Σεβίλλη για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι θα αντιμετωπίσει τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα