Μπαρτσελόνα - Λαπόρτα: «Η Ρεάλ δεν έχει κλείσει τον Αλάμπα»

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα - Λαπόρτα: «Η Ρεάλ δεν έχει κλείσει τον Αλάμπα»

bet365

Ο Νταβίντ Αλάμπα φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Χουάν Λαπόρτα καθώς ο Αυστριακός αμυντικός της Μπάγερν δεν έχει έρθει ακόμα σε συμφωνία με την Ρεάλ.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Νταβίντ Αλάμπα να παρουσιάζεται «κλεισμένος» από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο πατέρας του Αυστριακού αμυντικού διέψευσε το γεγονός ότι οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Οχι μόνο αυτό αλλά για την μεταγραφή του πήρε θέση και το φαβορί για την προεδρία της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αλάμπα εξακολουθεί να βρίσκεται σταθερά στη μεταγραφική λίστα των «μπλαουγκράνα» ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αναφερθεί στα μεγάλα σχέδια που έχει για το «χτίσιμο» της ομάδας της Καταλονίας, σε περίπτωση που αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

«Νομίζω πως ο Αλάμπα δεν έχει κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν αναλάβω είναι να μιλήσω με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας. Τότε θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ με τις καλύτερες δυνατές κινήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα