Μπαρτσελόνα: Ο κορονοϊός ανέβαλε τις εκλογές της!

Μπαρτσελόνα: Ο κορονοϊός ανέβαλε τις εκλογές της!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο κορονοϊός ανέβαλε τις εκλογές της!

bet365

Οι περιορισμοί λόγω της καραντίνας δεν επιτρέπουν σε όλα τα μέλη της Μπαρτσελόνα να ψηφίσουν και η υπηρεσιακή διοίκηση ανακοίνωσε την αναβολή των εκλογών, προγραμματισμένες αρχικά για τις 24 του μηνός – Πιθανόν να γίνουν τον... Μάιο!

Με υπηρεσιακή διοίκηση για άγνωστο ακόμα διάστημα θα πορευτεί η Μπαρτσελόνα, αφού ανακοινώθηκε και επίσημα η αναβολή των προγραμματισμένων για τις 24 του μηνός προεδρικών εκλογών.

Ο λόγος; Οι περιορισμοί λόγω της καραντίνας κατά του κορονοϊού δεν επιτρέπουν σε όλα τα μέλη να ψηφίσουν, με τις τοπικές αρχές να μην δέχονται να υπάρξει εξαίρεση για όσα μέλη θελήσουν να μεταβούν από μια πόλη στην Βαρκελώνη, ώστε να συμμετέχουν στην διαδικασία.

Ο σύλλογος έχει ζητήσει από την τοπική κυβέρνηση να επιτραπεί η ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου για όσους έχουν αυτή την δυνατότητα, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ψηφιστεί νέος αθλητικός νόμος, κάτι για το οποίο μπορεί να χρειαστεί μέχρι και ένας μήνας.

Με αυτά και με αυτά, πάντως, οι εκλογές ενδέχεται να πάνε πολύ πίσω και, συγκεκριμένα, για... Μάιο ή Ιούνιο! Στο μεταξύ, βεβαίως, οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα τρέχουν και, για τον λόγο αυτό, ο υπηρεσιακός πρόεδρος Κάρλες Τουσκέτς θα συναντηθεί με τους τρεις επίσημους υποψηφίους, ώστε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις (σε μεταγραφικό και οικονομικό τομέα), οι οποίες όμως χρήζουν και της δικής τους συγκατάθεσης.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα