Λιονέλ Μέσι: Στα όρια των δακρύων για τον Τίτο Βιλανόβα (vid)

Λιονέλ Μέσι: Στα όρια των δακρύων για τον Τίτο Βιλανόβα (vid)

Gazzetta team
Λιονέλ Μέσι: Στα όρια των δακρύων για τον Τίτο Βιλανόβα (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι μιλάει με τρεμάμενη φωνή για την τελευταία του συνάντηση με τον Τίτο Βιλανόβα, έξι ημέρες πριν ο τελευταίος φύγει από την ζωή, νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν συνηθίζει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του όταν δίνει συνεντεύξεις. Το έκανε, όμως, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «100Χ100 Tito», αφιερωμένο στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η Μπαρτσελόνα το 2013 με 100 βαθμούς και προπονητή τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος έδινε παράλληλα άνιση μάχη με τον καρκίνο.

«Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις. Αλλά πάντα μιλούσαμε για ποδόσφαιρο, για το τι συνέβαινε τα ματς και το τι μπορούσε να συμβεί στα επόμενα... Η πιο ξεχωριστή, όμως, ήταν η τελευταία μας συνάντηση, η οποία ήταν σαν ένας αποχαιρετισμός» λέει, με τρεμάμενη φωνή και στο όριο των δακρύων ο Αργεντινός σούπερ σταρ.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία έγινε έξι ημέρες προτού ο Τίτο Βιλανόβα φύγει από την ζωή, μόλις στα 45 του χρόνια (25 Απριλίου του 2014), ο Καταλανός προπονητής έπεισε τον Μέσι να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μην φύγει, όπως σκεφτόταν σοβαρά να κάνει...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα