Αλαβές – Σοσιεδάδ 0-0: Έπεσαν από την κορυφή οι Βάσκοι (vids)

Gazzetta team
Αλαβές – Σοσιεδάδ 0-0: Έπεσαν από την κορυφή οι Βάσκοι (vids)

bet365

Αν και με παίκτη λιγότερο από το 60', η Αλαβές κράτησε στο 0-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την έριξε από την πρώτη θέση της La Liga, στο -1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να κάνει διπλό στο “Μεντιθορόθα” και η συνέπεια ήταν έπειτα από πέντε αγωνιστικές να πέσει από την κορυφή της La Liga. Στη βάσκικη μάχη με την Αλαβές, είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν να παλεύουν με παίκτη λιγότερο από το 60'. Ωστόσο, ο Πατσέκο έκανε σούπερ επεμβάσεις και κράτησε τη Σοσιεδάδ στο 0-0. Ετσι βρέθηκε στο -1 από την 1η Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και έφτασε ττο αήττητό της στις οκτώ αγωνιστικές, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της από το 1981-'82' όταν και κατέκτησε τον τίτλο. Τώρα, όπως καιν τότε, πραγματοποιεί ούτως ή άλλως αντίστοιχα κορυφαίο ξεκίνημα με μία ήττα σε 12 αγωνιστικές.


Χαμένη ευκαιρία για Βιγιαρεάλ

Το Κίτρινο Υποβρύχιο του Ουνάι Εμερι πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στο εντός με την Ελτσε έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην 1η θέση της La Liga. Η Βιγιαρεάλ παραχώρησε 0-0, την τρίτη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα και έμεινε στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα