Ρονάλντο: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πουλήσω την Βαγιαδολίδ»

Ρονάλντο: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πουλήσω την Βαγιαδολίδ»

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πουλήσω την Βαγιαδολίδ»

bet365

Καμία διάθεση δεν έχει ο Ρονάλντο Ναζάριο να πουλήσει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην Ισπανία.

Πριν από δύο χρόνια ο Ρονάλντο, είχε αποκτήσει το 51% του ισπανικού συλλόγου, από τον πρόεδρο Κάρλος Σουάρεθ, διαθέτοντας το ποσό των 31 εκατ. ευρώ.

Τον τελευταίο καιρό διάφορα ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο περί αποχώρησης του Βραζιλιάνου θρύλου από την Βαγιαδολίδ, πουλώντας την ομάδα σε υποψήφιους αγοραστές. Ο ίδιος πάντως από την πλευρά του, διέψευσε τις φήμες, τονίζοντας πως θέλει να αφήσει ιστορία με την ομάδα.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να πουλήσω το σύλλογο. Είμαι εδώ και δυόμιση χρόνια στην ομάδα. Θέλω να αφήσω μια πολύ σημαντική κληρονομιά στην πόλη, στο κλαμπ όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσω. Πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω για πέντε χρόνια ακόμα στο κλαμπ εάν καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέλω. Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που παίρνει η ομάδα, βελτιώνουμε το επίπεδό μας. Τα έσοδα μειώθηκαν, όχι όμως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αν και είναι βέβαιο ότι στο μέλλον θα υπάρξει και σε αυτό το κομμάτι μείωση», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη (01/12) το «Φαινόμενο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα