Κουρτουά: «Δεν είχα συμφωνήσει ποτέ με την Μπαρτσελόνα»

Gazzetta team
Κουρτουά: «Δεν είχα συμφωνήσει ποτέ με την Μπαρτσελόνα»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, διέψευσε ότι είχε συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, όπως υποστήριξε ο άλλοτε αντιπρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Χαβιέρ Μπόρδας.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χαβιέρ Μπόρδας, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η Μπάρτσα ήθελε και τον Κιλιάν Μπαπέ εκτός από τον Ουσμάν Ντεμπελέ το καλοκαίρι που ο Νεϊμάρ έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν, ότι ο Βραζιλιάνος βρέθηκε... είκοσι εκατομμύρια ευρώ μακριά από το να επιστρέψει δύο χρόνια αργότερα (οι Καταλανοί έδιναν 110 εκατομμύρια ευρώ και δανεικούς τους Τοντιμπό, Ράκιτιτς και Ντεμπελέ, αλλά η Παρί ήθελε 130) και πως ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τον Τιμπό Κουρτουά, προτού οι Μπλαουγκράνα καταλήξουν στον Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Ο Βέλγος, νυν τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, έσπευσε να διαψεύσει ότι είχε συμφωνήσει με τους Μπλαουγκράνα για να ντυθεί στα κυανέρυθρα, όταν έπαιζε στην Τσέλσι και προτού μετακομίσει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κάνω σχόλια για όσα λέει ο κόσμος στις εφημερίδες και αλλού, όλοι ξέρουν ότι το όνειρό μου πάντα ήταν να παίξω στην Ρεάλ. Δεν είναι αλήθεια ότι είχα συμφωνήσει. Άνηκα στην Τσέλσι, πήγα δανεικός στην Ατλέτικο, χρειάστηκε να γυρίσω στην Τσέλσι και έπαιξα εκεί. Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκε αυτό, αλλά δεν είναι αλήθεια» ξεκαθάρισε ο 28χρονος γκολκίπερ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα