Έλτσε – Θέλτα 1-1: Δεν «Χ»αμογέλασε καμία (vid)

Gazzetta team
Έλτσε – Θέλτα 1-1: Δεν «Χ»αμογέλασε καμία (vid)

bet365

Με το μεταξύ τους 1-1, η Έλτσε έχασε την ευκαιρία να βάλει όλο και πιο γερές βάσεις για την παραμονή, η Θέλτα του Όσκαρ Γαρθία απέτυχε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας.

Δεν ισχύει πάντα ότι μια ισοπαλία κάνει χαρούμενες και τις δύο ομάδες. Στο ματς που άνοιξε την ένατη αγωνιστική της ισπανικής La Liga, καμία εκ των Έλτσε και Θέλτα δεν χάρηκε ιδιαίτερα για το μεταξύ τους 1-1 στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο».

Οι γηπεδούχοι, παρ' ότι νεοφώτιστοι, γιατί προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ (4' πέν. Φίδελ Τσάβες) και ήθελαν μια ακόμα νίκη για να εδραιωθούν στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας, ενόψει του (λογικά) δύσκολου αγωνιστικού χειμώνα που έρχεται.

Οι φιλοξενούμενοι γιατί, αν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν (41' Σάντι Μίνα), δεν εκμεταλλεύτηκαν το καλό τους πρόσωπο και τις ευκαιρίες για να φτάσουν στην ανατροπή και να «ξεκολλήσουν» από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας. Παραμένει επισφαλής η θέση του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γαρθία, στον πάγκο της ομάδας της Γαλικίας...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα