Μέσι: «Θάμπωσε» χωρίς τον κολλητό του...

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Θάμπωσε» χωρίς τον κολλητό του...

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να σώσει την κατάσταση για την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Χετάφε και μάλλον του λείπει πολύ ο κολλητός του, Λουίς Σουάρες, που... περνάει πολύ καλύτερα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στη Super League. |21+

Ο Αργεντινός ηγέτης των «μπλαουγκράνα» ναι μεν έπαιξε πριν από μερικές μέρες σε υψόμετρο υπό αντίξοες συνθήκες και συνέβαλε στη νίκη (2-1) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του απέναντι στη Βολιβία, όμως, δεν κατάφερε να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα, όσο θα το ήθελε ο ίδιος και θα περίμεναν από εκείνον ο Κούμαν και οι οπαδοί...

Ο Μέσι, παραμένει με μόλις ένα γκολ από εκτέλεση πέναλτι σε τέσσερα παιχνίδια της φετινής LaLiga, τη στιγμή που ο Λουίς Σουάρες ξαναβρίσκει το χαμόγελό του ακόμα κι αν είναι μακριά από τη Βαρκελώνη.

Ναι μεν η Ατλέτικο πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων παρουσιαζόταν μετριότατη, όμως, επέστρεψε με νίκη και με τον Σουάρες να σκοράρει στο 2-0 επί της Θέλτα στο «Μπαλαΐδος».

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός έφτασε στα 150 τέρματα στη LaLiga κι έχει τρία γκολ και μια ασίστ σε τέσσερα ματς με τη νέα του ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα