Γρανάδα - Σεβίλλη 1-0: Άλμα στη 2η θέση! (vid)

Γρανάδα - Σεβίλλη 1-0: Άλμα στη 2η θέση! (vid)

bet365

Παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο, η Γρανάδα δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει και επικράτησε της Σεβίλλης με 1-0, σκαρφαλώνοντας στη 2η θέση της La Liga.

Ανανεωμένη εμφανίστηκε μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων η Γρανάδα, η οποία άφησε πίσω της την εξάρα από την Ατλέτικο και το «Χ» στην έδρα της νεοφώτιστης, Κάδιθ και επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Σεβίλλη!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στον όμιλο του Europa League κράτησε στο μηδέν τους Ανδαλουσιανούς μέχρι το 45' (σε σχηματισμό 4-2-3-1) και πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ευτύχησε να πάρει αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Ζοάν Χορδάν αντίκρισε δύο κίτρινες στο 43' και στο 45' και αποβλήθηκε, δίνοντας μεγάλη ευκαιρία στους Μαδριλένους να πάρουν τα ηνία στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και έκαναν.

Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν φάσεις, είχαν την συντριπτική κατοχή και στο 82' ο Γιανγκέλ Ερέρα κέρδισε την εναέρια μονομαχία και με εξαιρετική κεφαλιά άνοιξε το σκορ, που έμελλε να είναι και το τελικό.

Έτσι, η Γρανάδα έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, με τη Μπαρτσελόνα να είναι η μοναδική που μπορεί να την περάσει σε σύνολο 5 αγώνων.

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Σίλβα, Φουλκιέρ, Σάντσεθ, Ντουάρτε (44' Βαγιέχο), Νέβα, Μίλα, Μοντόρο (75' Φέντε), Πουέρτας, Γκοναλόν (60' Ερέρα), Κένεντι (60' Ματσίς), Σολδάδο (74' Σουάρεθ)

Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Γκόμεθ (85' Βάθκεθ), Κάρλος, Εσκουδέρο (18' Ακούνια), Φερνάντο, Ράκιτιτς, Χορδάν, Σούσο (46' Οκάμπος), Μουνίρ (70' Εν Νεσίρι), Φερνάντες (46' Ντε Γιονγκ)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα