Ερικ Γκαρθία από του... χρόνου στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Ερικ Γκαρθία από του... χρόνου στην Μπαρτσελόνα

bet365

Προσπάθειες καταβάλει η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Έρικ Γκαρθία, στο τέλος της φετινής σεζόν μιας και δεν κατάφερε να τον υπογράψει μέχρι την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι «μπλαουγκράνα» ήταν σε ανοικτή γραμμή με την Σίτι, για την μεταγραφή του 19χρονου αμυντικού. Οι «πολίτες» αρνήθηκαν αρκετές φορές, τις προτάσεις της Μπαρτσελόνα κι έτσι ο παίκτης παρέμεινε στη Σίτι.

Παρ' όλα αυτά, οι ιθύνοντες της Μπάρτσα, επιμένουν για την περίπτωσή του και επιδιώκουν τη συμφωνία με τον Έρικ Γκαρθία, για το τέλος της φετινής σεζόν, μιας και τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του νεαρού άσου με την Μάντσεστερ Σίτι.

Αν δεν υπάρξει ανανέωση με την ομάδα της Αγγλίας, τότε ο 19χρονος Ισπανός ενδέχεται να μετακομίσει στο Καμπ Νόου, ενόψει της νέας σεζόν, το επόμενο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Ερικ Γκαρθία, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «μπλαουγκράνα» και από το 2017 ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Rising Stars: Eric García
Eric García arrived at Manchester City from the famed Barcelona academy 'La Masia' during Pep Guardiola's second year at the Etihad. Garcia has all the potential you'd expect from a La Masia product under the watchful eye of Guardiola. So far he has made his impressions in the Manchester City Elite Development Squad, and in his sporadic first team appearances.
Volume 0%
 

LA LIGA Τελευταία Νέα