Ντεμπελέ: Αγωνίστηκε σε ματς πρωταθλήματος μετά από 10 μήνες!

Ντεμπελέ: Αγωνίστηκε σε ματς πρωταθλήματος μετά από 10 μήνες!

Κώστας Τόπας
Ντεμπελέ: Αγωνίστηκε σε ματς πρωταθλήματος μετά από 10 μήνες!

bet365

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Οι τραυματισμοί που έχει υποστεί δεν τον έχουν επιτρέψει να προσφέρει τα αναμενόμενα στην Μπαρτσελόνα. Στο ματς με την Βιγιαρεάλ, επέστρεψε στα γήπεδα μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Μπορεί να μην φάνηκε ιδιαίτερα αλλά ήταν ένας σημαντικός αγώνας, αυτός με την Βιγιαρεάλ, για τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Πέρασε ως αλλαγή στο 70', αντικαθιστώντας το παιδί -θαύμα- Ανσού Φατί και με αυτόν τον τρόπο πάτησε και πάλι χορτάρι.

Τελευταία φορά που το είχε κάνει αυτό για αγώνα της La Liga, ήταν περασμένη Νοέμβριο. Συγκεκριμένα το τελευταίο του ματς ήταν κόντρα στη Λεγανές. Ο 57χρονος τεχνικός της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν, να δώσει μια ευκαιρία στον Γάλλο, μιας και η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει ποντάρει πολλά σε αυτόν.

Πάντως, δύσκολα θα καταφέρει ο Ντεμπελέ να κερδίσει θέση βασικού, μιας και ο Ανσού Φατί, φαίνεται πως έχει κερδίσει -και με το παραπάνω- φανέλα στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά αν και πάλι οι τραυματισμοί δεν του επιτρέψουν και φέτος να προσφέρει τα μέγιστα, τότε οι ιθύνοντες θα εξετάσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του, τον Γενάρη. Υπενθυμίζεται πως στα τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα, έχει καταγράψει μόλις 74 παιχνίδια, 19 γκολ και 17 ασίστ.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα