Έλτσε – Ρεαλ Σοσιεδάδ 0-3: Βασικός ο Νταβίδ Σίλβα και πρώτο «τρίποντο» (vid)

Gazzetta team
Έλτσε – Ρεαλ Σοσιεδάδ 0-3: Βασικός ο Νταβίδ Σίλβα και πρώτο «τρίποντο» (vid)

bet365

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην φετινή La Liga στην έδρα της νεοφώτιστης Έλτσε (3-0), στο ματς όπου ο Νταβίδ Σίλβα έπαιξε για πρώτη φορά βασικός με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν.

Στα 34 του χρόνια, ο Νταβίδ Σίλβα εξακολουθεί να διαθέτει την δυναμική για να κάνει την διαφορά, όπως επιβεβαιώθηκε και στο πρώτο του ματς στο οποίο ξεκίνησε βασικός για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία στην έδρα της νεοφώτιστης Έλτσε έκανε «σεφτέ» στις νίκες στη φετινή La Liga (3-0).

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε τα... δικά του και, στα 79 λεπτά που αγωνίστηκε, «απελευθέρωσε» τον παρτενέρ του Μίκελ Μερίνο και καθοδήγησε ιδανικά την ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ, η οποία προερχόταν από το 0-0 με την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πόρτου με μια επαφή μετά από εξαιρετική πάσα του Μερίνο (55'), ο Αντνάν Γιανουζάι με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος (77') και ο Ρομπέρτο Λόπεθ με «οβίδα» μετά από νέα πάσα του Μερίνο (93'), απέδωσαν με τα γκολ τους ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, αφού η Σοσιεδάδ ήταν ξεκάθαρα καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα