Βαλένθια – Ουέσκα 1-1: Της έδωσε βαθμό ο 100άρης Σιόβας (vids)

Gazzetta team
Βαλένθια – Ουέσκα 1-1: Της έδωσε βαθμό ο 100άρης Σιόβας (vids)

bet365

Με το πρώτο γκολ του Δημήτρη Σιόβα με την φανέλα της Ουέσκα, την ημέρα που συμπλήρωσε εκατό ματς στην La Liga, η νεοφώτιστη ομάδα πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στο «Μεστάγια».

Ο Δημήτρης Σιόβας αποκτήθηκε από την Ουέσκα για να «δέσει» την άμυνά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας στόπερ δεν μπορεί να αποδειχθεί ενίοτε πολύτιμος και στην επίθεση, όπως συνέβη στο «χρυσό» 1-1 των νεοφώτιστων στο «Μεστάγια», κόντρα στην Βαλένθια του Χάβι Γκράθια (πρώην Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα).

Στο 100ό του παιχνίδι στη La Liga, λοιπόν, ο Σιόβας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, ισοφάρισε στο 63' το γκολ με το οποίο ο Ντάνιελ Βας είχε δώσει προβάδισμα στις Νυχτερίδες (38'), οι οποίες επιχείρησαν να επανέλθουν για να γλιτώσουν την γκέλα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σε μια δύσκολη εβδομάδα για εκείνον, ύστερα από τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα, ο Σιόβας ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ από την 1η Δεκεμβρίου του 2018, όταν με την Λεγανές είχε πετύχει γκολ εις βάρος της Βαγιαδολίδ.

Αυτός ήταν ο δεύτερος βαθμός σε τρεις αγώνες για την Ουέσκα, η οποία κατά σύμπτωση είχε κάνει «σεφτέ» στην πρεμιέρα στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ, το οποίο βρίσκεται περί τα 50 χιλιόμετρα μακριά από αυτό της Βαλένθια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα