Μπρέιθγουεϊτ: «Θα ήταν ασέβεια να ζητήσω το 10 του Μέσι»!

Μπρέιθγουεϊτ: «Θα ήταν ασέβεια να ζητήσω το 10 του Μέσι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπρέιθγουεϊτ: «Θα ήταν ασέβεια να ζητήσω το 10 του Μέσι»!

bet365

Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ θέλησε να διαψεύσει το σενάριο που τον παρουσίαζε τόσο θρασύ ώστε να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να πάρει εκείνος τον αριθμό της φανέλας του Μέσι εφόσον ο Αργεντινός αποχωρήσει!

Μέσα στον γενικότερο... χαμό δημοσιευμάτων, πληροφοριών και εξελίξεων γύρω από την επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να κλείσει το κεφάλαιο Μπαρτσελόνα και ν' αποδεχθεί μια νέα πρόκληση για την καριέρα του, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες κι ένα σενάριο που παρουσίαζε ως θρασύ και ασεβή, τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο Δανός εξτρέμ, έχοντας διαβάσει πως του καταλογίζεται πρόθεση να πάρει το «10» του Μέσι αν ο Αργεντινός αποχωρήσει, μίλησε στην BT της πατρίδας του και ανέφερε:

«Προφανώς και δεν έγινε ποτέ αυτό που έχουν γράψει τα media. Θα ήταν τεράστια ασέβεια από μέρους μου να το πω αυτό. Όσοι τα γράφουν και τα λένε αυτά, προφανώς δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Μέσι είναι κορυφαίος κι αν φύγει θα είναι τεράστια απώλεια για την ομάδα μας. Μακάρι να μη γίνουν έτσι τα πράγματα και να μείνει μαζί μας».

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα ο Μπαρτομέου!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα