Βιδάλ: «Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης»

Βιδάλ: «Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης»

Κώστας Τόπας
Βιδάλ: «Στην Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης»

bet365

Αρκετά είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με τον Αρτούρο Βιδάλ, οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους, αν θέλει να τα διορθώσει.

Ο Χιλιανός μέσος, δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν και είναι πολύ πιθανό μετά από δύο χρόνια παρουσίας να δει την πόρτα της εξόδου. Παρ' όλα αυτά ο Αρτούρο Βιδάλ, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στους «μπλαουγκράνα» και τόνισε πως δεν γίνεται υπάρχουν στο ρόστερ 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι νέοι.

«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της. Το ποδόσφαιρο εμπεριέχει πολλά πράγματα, το DNA μένει πίσω, άλλες ομάδες αναπτύσσονται με διαφορετικούς τρόπους. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πιο φυσικό, έχει να κάνει περισσότερο με τη δύναμη και την ταχύτητα και η τεχνική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα συχνά. Μια ομάδα που πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στον κόσμο δεν γίνεται να έχει 13 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι να είναι νέοι».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα