Μπρέθγουεϊτ: Ζήτησε το «10» σε περίπτωση που φύγει ο Μέσι (pic)

Μπρέθγουεϊτ: Ζήτησε το «10» σε περίπτωση που φύγει ο Μέσι (pic)

Κώστας Τόπας
Μπρέθγουεϊτ: Ζήτησε το «10» σε περίπτωση που φύγει ο Μέσι (pic)

bet365

Τη φανέλα με το νούμερο «10» φαίνεται πως ζήτησε από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ολοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση που θα πάρει ο Μέσι για το αν τελικά θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα ή όχι. Ο συμπαίκτης του πάντως, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ φαίνεται πως... καίγεται για άλλα πράγματα στην παρούσα φάση, όπως για το νούμερο που θα έχει στο πίσω μέρος η φανέλα του, τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 29χρονος Δανός επιθετικός φέρεται πως ζήτησε από τους διοικούντες της Μπάρτσα, να αναλάβει αυτός το «10» και να το έχει τυπωμένο στη φανέλα του.

Υπενθυμίζεται πως τον Φεβρουάριο ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ μετακόμισε στη Βαρκελώνη από την Λεγανές έναντι 18 εκατ. ευρώ με τετραετές συμβόλαιο και ρήτρα 300 εκατ. ευρώ. Εως τώρα έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 1 γκολ σε 11 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα