Μπαρτσελόνα: Προς πώληση Σουάρες και Γκριεζμάν, βέτο μονάχα για τέσσερις!

Μπαρτσελόνα: Προς πώληση Σουάρες και Γκριεζμάν, βέτο μονάχα για τέσσερις!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Προς πώληση Σουάρες και Γκριεζμάν, βέτο μονάχα για τέσσερις!

bet365

Οι ανακατατάξεις στη Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι σε βάθος χρόνου θα παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην ομάδα, από τη στιγμή που μονάχα τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να τεθούν προς πώληση το φετινό καλοκαίρι!

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ένα καρέ παικτών είναι αυτό που... διασώζεται και δεν θα ήθελαν οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» να δουν σε άλλες ομάδες, θέτοντας βέτο για την πιθανή παραχώρησή τους.

Αυτοί είναι οι Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κλεμάν Λενγκλέ, Φρένκι Ντε Γιόνγκ και φυσικά Λιονέλ Μέσι.

Όλοι οι υπόλοιποι από το ρόστερ της ομάδας διατίθενται προς κάθε ενδιαφερόμενο κλαμπ που μπορεί να προσφέρει κάτι που θα ικανοποιεί τη Μπαρτσελόνα ώστε να προχωρήσουν οι πωλήσεις.

Και ο Λουίς Σουάρες και ο Αντουάν Γκριεζμάν συμπεριλαμβάνονται στους ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να παραχωρηθούν το προσεχές διάστημα, με την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες να παραμένει στην κορυφή των μεταγραφικών στόχων.

Προς το παρόν, ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου έχει συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη κορυφής για τη Δευτέρα, ενώ ο Ερίκ Αμπιντάλ έχει αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τον Κίκε Σετιέν για την απόλυσή του και τον τρόπο με τον οποίο θα επισημοποιηθεί αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: H Σίτι φαβορί για να τον αποκτήσει, εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα