Τσάβι: «Δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι: «Δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Τσάβι: «Δεν νομίζω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα»

bet365

Το όνομα του Τσάβι, παραμένει στο προσκήνιο, καθώς θεωρείται ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Κίκε Σετιέν, στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Το όνομα του θρυλικού αρχηγού των «μπλαουγκράνα», ακούγεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πως θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου σύντομα. Παρ' όλα αυτά ο κόουτς της Αλ Σαντ, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη γι' αυτόν να κάτσει στον πάγκο της αγαπημένης του, όπως την έχει χαρακτηρίσει, ομάδας.

«Δεν νομίζω πως έφτασε η στιγμή για να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Τον Ιανουάριο με είχαν προσεγγίσει οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και τους είχα απαντήσει αρνητικά. Τώρα δεν έχουν επικοινωνήσει ξανά μαζί μου. Σέβομαι τον Κίκε Σετιέν, του εύχομαι τα καλύτερα. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι αυτά που θέλει αρκετές φορές αλλά το παιχνίδι που παίζει, ταιριάζει στην ομάδα.

Θα είναι προνόμιο για εμένα να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Θα ήθελα να δημιουργήσω μία ομάδα, με άτομα τα οποία γνωρίζουν το DNA του συλλόγου και τα εμπιστεύομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσάβι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Pais.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα