Εκλογές ισπανικής ομοσπονδίας: Ίκερ Κασίγιας, που είσαι;

Gazzetta team
Εκλογές ισπανικής ομοσπονδίας: Ίκερ Κασίγιας, που είσαι;

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία θα προκηρύξει εκλογές τις επόμενες ημέρες, με τον Ίκερ Κασίγιας να είναι άφαντος εδώ και τρεις μήνες και τον Λουίς Ρουμπιάλες να είναι το μεγάλο φαβορί για να επανεκλεγεί.

Από τις 9 Μαρτίου, όταν εμφανίστηκε στα γραφεία του Ανώτατου Αθλητικού Συμβουλίου (CSD) για να παραπονεθεί για το γεγονός ότι οι εκλογές για την ποδοσφαιρική ομοσπονδία επρόκειτο να γίνουν νωρίτερα (προ κορονοϊού όλα αυτά), ο Ίκερ Κασίγιας δεν έχει δώσει σημεία (παραγοντικής) ζωής.

Ο τερματοφύλακας – θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας είχε ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF) από τον Λουίς Ρουμπιάλες, αλλά εδώ και τρεις μήνες δεν έχει εμφανιστεί πουθενά.

Η ομοσπονδία θα προκηρύξει εκλογές τις επόμενες ημέρες και αυτές θα λάβουν χώρα στα τέλη Αυγούστου. Αν ο Κασίγιας θέλει να έχει ελπίδες για επιτυχημένη διεκδίκηση της προεδρίας, θα πρέπει να... ανεβάσει ρυθμούς, αφού ο Ρουμπιάλες έχει σαφές προβάδισμα, παρ' ότι έχει διάφορα και διόλου αμελητέα προβλήματα με τον νόμο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα