Θέλει τον Σάντσο αλλά για του χρόνου η Ρεάλ σύμφωνα με την «AS» (pic)

Gazzetta team
Θέλει τον Σάντσο αλλά για του χρόνου η Ρεάλ σύμφωνα με την «AS» (pic)

bet365

Η Ισπανική εφημερίδα γράφει για ενδιαφέρον της Ρεάλ για απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, με τους Μαδριλένους ωστόσο να θέλουν τον 20χρονο εξτρέμ της Ντόρτμουντ από την επόμενη χρονιά.

Ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες αυτή την στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι ο Τζέιντον Σάντσο. Ο εξτρέμ της Ντόρτμουντ με ρίζες από το Τρίνινταντ Τομπάγκο που έχει γεννηθεί στην Αγγλία και θεωρείται Άγγλος. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είναι ασταμάτητος φέτος έχοντας σε Bundesliga 17 γκολ και άλλες τόσες ασίστ και με τις εμφανίσεις του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων των μεγάλων ομάδων.

Η Γιουνάιτεντ είναι μία από αυτές, με τον Σόλσκιερ να θεωρεί πως στο πρόσωπό του θα βρει τον νέο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο σύμφωνα με την «AS» τον Σάντσο κοιτάζει πολύ σοβαρά και η Ρεάλ. Οι Ισπανοί ωστόσο και πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επειδή έχουν πληγεί από τον κορονοϊό θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι και όχι το φετινό.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο ποδοσφαιριστής αυτός θα είναι στόχος όλων των σπουδαίων ομάδων, ειδικά αν συνεχίσει σε αυτόν τον δαιμονισμένο ρυθμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα