Φίγκο: «Η απόφαση να αφήσω την Μπαρτσελόνα για την Ρεάλ αποδείχθηκε σωστή»

Κώστας Τόπας
Φίγκο: «Η απόφαση να αφήσω την Μπαρτσελόνα για την Ρεάλ αποδείχθηκε σωστή»

bet365

Ο Λουίς Φίγκο, μίλησε για την επιλογή του να αφήσει τη Μπαρτσελόνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τον καλύτερο συμπαίκτη με τον οποίο αγωνίστηκε στην καριέρα του.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» δεν συγχώρησαν ποτέ την απόφαση του Λουίς Φίγκο να κάνει τη διαδρομή από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη και να παίξει για τη «βασίλισσα». Ωστόσο, ο άλλοτε άσος των Μαδριλένων χαρακτήρισε σωστή τη συγκεκριμένη απόφαση που πήρε στο παρελθόν.

«Ηταν μια προσωπική απόφαση και όπως αποδείχθηκε με το πέρασμα των χρόνων, αποδείχθηκε σωστή. Είμαι χαρούμενος γι' αυτή την απόφαση που πήρα», ανέφερε ο Πορτογάλος ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους καλύτερους συμπαίκτες, με τους οποίος αγωνίστηκε μαζί.

«Ο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος που είχα. Ηταν αυτός ο οποίος με εντυπωσίασε περισσότερο απ' όλους, τόσο στη Μπαρτσελόνα όσο και στη Ρεάλ. Στη Μπαρτσελόνα, όταν δεν είχε τραυματιστεί, είχε καταφέρει να αναδείξει το ταλέντο του. Δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά για να κάνει τη διαφορά. Ηταν ξεχωριστός».

Ο Λουίς Φίγκο στην ίδια λίστα με το «Φαινόμενο», συμπεριέλαβε και άλλους Βραζιλιάνους θρύλους, όπως τους Ριβάλντο, Ρομπέρτο Κάρλος, Αντριάνο και Τζιοβάνι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα