Μπαρτσελόνα – Ράκιτιτς στα άκρα, δεν φεύγει ο Κροάτης

Μπαρτσελόνα – Ράκιτιτς στα άκρα, δεν φεύγει ο Κροάτης

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ράκιτιτς στα άκρα, δεν φεύγει ο Κροάτης

bet365

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αρνείται να δοθεί με μεταγραφή και θέλει να αποχωρήσει του χρόνου ελεύθερος, με κίνδυνο να βρεθεί για φέτος εκτός των πλάνων της Μπάρτσα.

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα είναι… πετσοκομμένα από την κρίση του κορονοϊού και αναζητά λύσεις. Το Νο1 που σκοπεύει να κάνει, είναι ένα γενικό ξερκαρτάρισμα στο ρόστερ της, ώστε μετριάσει τη ζημία και να βρει χρήματα για τις κινήσεις που θα κάνει ενόψει της νέας σεζόν. Από τους σημαντικούς παίκτες που η Μπάρτσα επιδιώκει να πουλήσει, είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς. Ο Κροάτης μέσος όμως δεν σκοπεύει να φύγει και οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα, με τον παίκτη να κινδυνεύει να μείνει εκτός πλάνων.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να τον τρομάζει, καθώς ο Ράκιτιτς έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν και επιθυμεί να φύγει τότε, αποφασίζοντας ο ίδιος που θα πάει και παίρνοντας το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του ως ελεύθερος. Ο 32ρονος μέσος βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2014 και συνέβαλε στην κατάκτηση 13 τίτλων (299 συμμετοχές/ 35 γκολ), με αποκορύφωμα το τρεμπλ του 2015.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα