Ρεάλ Μαδρίτης: Η συλλογή του Ραούλ... δεν παίζεται! (pic)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Η συλλογή του Ραούλ... δεν παίζεται! (pic)

bet365

Ο Ραούλ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μέρος από την συλλογή του με 49 φανέλες διάσημων συμπαικτών και αντιπάλων.

Πελέ, Ράιαν Γκιγκς, Πάολο Μαλντίνι, Λόταρ Ματέους, Καφού, Ρομπέρτο Μπάτζιο και Στίβεν Τζέραρντ. Αλλά και Ζινεντίν Ζιντάν, Τσάβι, Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, Πατρίκ Βιεϊρά, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, Αντρέι Σεβτσένκο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.

Αυτές είναι μόνο 15 από τις συνολικά 49 (!) φανέλες που έχει στην συλλογή του ο Ραούλ. Ο επιθετικός – θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, με θητεία σε Σάλκε, Αλ Σαντ και Νιου Γιορκ Κόσμος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία με μέρος μιας συλλογής που περιλαμβάνει φανέλες συμπαικτών και αντιπάλων.

Οι πιο... εξωτικές; Αυτή του Νταβίδ Βίγια από την ιαπωνική Βίσελ Κόμπε, αλλά και του Εμίλιο Μπουτραγένιο από την Ατλέτικο Σελάγια του Μεξικό, στην οποία ο Γύπας αγωνίστηκε από το 1995 έως το 1998, όταν και κρέμασε τα παπούτσια του.

«Τι ωραίες αναμνήσεις!» έγραψε ο 42χρονος πλέον Ραούλ, στον οποίο ο Πάουλο Φούτρε απάντησε αστειευόμενος ότι «μεγάλε, σου λείπει ένα δεκάρι», ο Τσάβι του έγραψε «είσαι μεγάλος» και ο Τσάμπι Αλόνσο πρόσθεσε: «Ρούλο, εντυπωσιακό».

Que buenos recuerdos!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raúl González (raulgonzalez) στις

 

LA LIGA Τελευταία Νέα