Το σχέδιο του Ζιντάν για τον Αζάρ

Το σχέδιο του Ζιντάν για τον Αζάρ

Κώστας Τόπας
Το σχέδιο του Ζιντάν για τον Αζάρ

bet365

Ο Εντεν Αζάρ το προηγούμενο καλοκαίρι μετακόμισε στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ. Ωστόσο, οι συχνοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει την αξία του και να αποδείξει στους φίλους των Μαδριλένων, πως αποτελεί μία χρήσιμη μεταγραφή.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Ισπανία περιμένουν με ανυπομονησία τη πιθανή επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που συνεχιστεί η La Liga, ο Εντεν Αζάρ θα αποτελέσει «κλειδί» για τον προπονητή του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο 70% της ανάρρωσης του και σε λιγότερο από ένα μήνα θα βρίσκεται και πάλι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αζάρ συνεχίζει τις ασκήσεις αποθεραπείας από το σπίτι του, μιας και βρίσκεται κι αυτός εσώκλειστος όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ζιντάν από την άλλη δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις και να «χάσει» πάλι τον ποδοσφαιριστή του, γι' αυτό κι έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο γι' αυτόν. Ο Γάλλος τεχνικός γνωρίζει ότι Αζάρ, έχει μια τρελή επιθυμία να παίξει για να αποδείξει ότι η υπογραφή του, δεν ήταν μια κακή συμφωνία για τη Ρεάλ.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, θέλει να έχει τον Αζάρ ετοιμοπόλεμο, για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στη ρεβάνς για τη φάση των "16" του Champions League. Ενα ματς το οποίο εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και ο Ζιντάν θα έχει την ανάγκη τις υπηρεσίες του Βέλγου σταρ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα