Μπαρτσελόνα: Ισάκ για «αντί – Λαουτάρο» (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ισάκ για «αντί – Λαουτάρο» (vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει ως εναλλακτική λύση για την επίθεση της τον Αλεξάντερ Ισάκ της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ξέρουν και οι... πέτρες ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι η καψούρα της Μπαρτσελόνα για την κορυφή της επίθεσης, με την Ίντερ μάλιστα να προτείνει στους Μπλαουγκράνα... ανταλλαγή με τον Αντουάν Γκριεζμάν!

Αν, πάντως, δεν προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού των Νερατζούρι, η Μπάρτσα έχει ως εναλλακτική έναν ποδοσφαιριστή που έκλεψε την παράσταση στην φετινή La Liga, τουλάχιστον μέχρι αυτή να διακοπεί λόγω του κορονοϊού.

Ο λόγος για τον 21χρονο Σουηδό επιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Αλεξάντερ Ισάκ, ο οποίος μετράει 14 γκολ σε 34 συμμετοχές, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία των Βάσκων μέχρι τον τελικό, σημειώνοντας εφτά γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Ισάκ, βεβαίως, έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, αν και η Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι μπορεί να τον αποκτήσει με πολύ λιγότερα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία το καλοκαίρι παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή, έχει την δυνατότητα να τον πάρει πίσω, έναντι τριάντα εκατομμυρίων ευρώ, αλλά τα καλοκαίρια του 2021, του 2022 και του 2023. Για όλες τις άλλες ομάδες, όμως, η τιμή είναι 70 εκατομμύρια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα