Μπαρτσελόνα - Μπαρτομέου: Νέα στοιχεία για σκάνδαλο με τα social media!

Μπαρτσελόνα - Μπαρτομέου: Νέα στοιχεία για σκάνδαλο με τα social media!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα - Μπαρτομέου: Νέα στοιχεία για σκάνδαλο με τα social media!

bet365

Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση με τις καταθέσεις και τις αναφορές στο μείζον θέμα που είχε προκύψει με τη Μπαρτσελόνα και τα social media που «έκραζαν» τον Μέσι, πρώην ποδοσφαιριστές και αντιπάλους του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, κυκλοφόρησαν νέα στοιχεία για τη σχέση του νυν ισχυρού άνδρα με την εταιρεία I3 Ventures.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι Καταλανοί πριν από καιρό κλήθηκαν ν' αντιμετωπίσουν μια τρομερά δύσκολη και περίεργη κατάσταση που τιτλοφορήθηκε ως σκάνδαλο, με σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα να λαμβάνουν χρήματα από τον Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου για να γράφουν στα social media αρνητικά σχόλια τον Λιονέλ Μέσι, πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και αντιπάλους του προέδρου.

Σύμφωνα με την Sport υπάρχουν στοιχεία που «καίνε» τον Μπαρτομέου και έχουν να κάνουν με τα χρήματα που διατέθηκαν και τον τρόπο που απεστάλησαν αυτά στην I3 Ventures.

Πιο συγκεκριμένα, το περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για μια εταιρεία από την Ουρουγουάη για την οποία κανείς δεν υπήρχαν ασφαλή και έγκριτα στοιχεία και με πληρωμές «σπασμένες» σε δόσεις για να μην ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο όριο, στήνουν στον τοίχο τον ισχυρό άνδρα των Καταλανών. Επιπλέον, τα συμβόλαια ήταν υπογεγραμμένα από πέντε διαφορετικές πλευρές συνεργασίας της I3 Ventures.

LA LIGA NEWS FEED