ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κορονοϊός – Κρόος: «Η περικοπή είναι σαν μια άχρηστη δωρεά»!

Κορονοϊός – Κρόος: «Η περικοπή είναι σαν μια άχρηστη δωρεά»!

Κορονοϊός – Κρόος: «Η περικοπή είναι σαν μια άχρηστη δωρεά»!

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, δηλώνει αντίθετος με την λύση των περικοπών στο ποδόσφαιρο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, μεταξύ πολλών άλλων ισπανικών συλλόγων, δεν έχει καταφύγει ακόμα στην λύση των περικοπών, ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση που προκαλεί ο κορονοϊός.

Ο Τόνι Κρόος, σε podcast με το «SWR Sport», φάνηκε αντίθετος σε αυτή την λύση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μια περικοπή μισθού είναι σαν μια άχρηστη δωρεά».

Ο Γερμανός μέσος της Βασίλισσας πρόσθεσε ακόμα ότι «εγώ είμαι υπέρ του να πληρώνεται όλος ο μισθός και ο καθένας να κάνει σωστά πράγματα με αυτόν. Σε όλους ζητείται να βοηθούν όπου είναι αναγκαίο και υπάρχουν πολλά μέρη όπου είναι αναγκαίο».

Ο Κρόος παραδέχθηκε ότι, σε περίπτωση που το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν επιστρέψει στην δράση τον Μάιο ή τον Ιούνιο, αλλά τον χειμώνα, θα υπάρξουν σύλλογοι που δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν, λόγω οικονομικής κατάρρευσης.

«Αυτό θα άλλαζε το ποδόσφαιρο όπως το γνωρίζουμε» είπε σχετικά ο Γερμανός, παραδεχόμενος ακόμα ότι «εξαιτίας της κρίσης, θα υπάρξουν κάποια ποσά στο ποδόσφαιρο που δεν θα μπορούν να πληρώνονται. Αυτό ίσως να μην είναι κακό, γιατί όλα είχαν φτάσει σε ένα ακραίο επίπεδο».