Βιδάλ για κορονοϊό: «Ένας εφιάλτης που χειροτερεύει»

Βιδάλ για κορονοϊό: «Ένας εφιάλτης που χειροτερεύει»

Gazzetta team
Βιδάλ για κορονοϊό: «Ένας εφιάλτης που χειροτερεύει»

bet365

Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν έρκυψε την ανησυχία του για την κατάσταση με τον κορονοϊό και μίλησε για την εκστρατεία που ξεκίνησε με τον Γκάρι Μεντέλ στην Χιλή.

Ο Αρτούρο Βιδάλ, φιλοηξενήθηκε στο «Canal 13» και μίλησε για την κατάσταση με τον κορονοϊό χωρίς να φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον... Ο Χιλιανός άσος της Μπαρτσελόνα, υποστήριξε πως η κατάσταση με τον Covid-19 όλο και χειροτερεύει, ενώ μίλησε και για την εκστρατεία με τον Γκάρι Μεντέλ στην Χιλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλο αυτό είναι πολύ περίεργο. Όντας στο σπίτι, βλέποντας πώς οι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα στον κόσμο ... Όλα είναι διαφορετικά. Είναι μια μόνιμη ανησυχία, σαν ένας εφιάλτης που χειροτερεύει και χειροτερεύει. Πρέπει να είστε δυνατοί και να συνεργαστείτε όσο μπορείτε. Είμαι πολύ λυπημένος και ανησυχώ, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσει αυτό. Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα