Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα έχει τελειώσει η Serie A, καμιά απονομή»

Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα έχει τελειώσει η Serie A, καμιά απονομή»

Gazzetta team
Πρόεδρος Τορίνο: «Για μένα έχει τελειώσει η Serie A, καμιά απονομή»

bet365

O πρόεδρος της Τορίνο, Ουρμπάνο Κάιρο, τόνισε πως το ιταλικό πρωτάθλημα θα πρέπει να διακοπεί οριστικά λόγω κορονοϊού.

Το πρωτάθλημα της Serie A έχει διακοπεί λόγω κορονοϊού και ο πρόεδρος της Τορίνο στάθηκε στα συμβόλαια των παικτών της ομάδας του και στο μέλλον της σεζόν στην Ιταλία.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε... θυσίες, γι' αυτό και είχα μία συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να γίνουν... θυσίες για να βγούμε από αυτή την κατάσταση. Να αποφασίσουμε όλες οι ομάδες και την νέα χρονιά να ανοίξουμε τις πόρτες για να παρακολουθήσει ο κόσμος δωρεάν τους αγώνες, όσους χάνουν φέτος από την κρίση».

Έκλεισε λέγοντας: «Για μένα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να γίνει καμία απονομή, όλα να ακυρωθούν. Ξέρω ότι στεναχωρώ κάποιους αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Στην Γουχάν ξεκίνησαν τα περιοριστικά μέτρα στις 25 Ιανουαρίου και όλα τελείωσαν στις 8 Απριλίου. Μιλάμε για 2,5 μήνες μετά. Αν γίνει κάτι τέτοιο στην Ιταλία, οι ομάδες θα ξεκινήσουν προπονήσεις στα τέλη Μαίου και οι αγώνες τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Αν μετά δώσεις έναν μήνα για διακοπές, έναν μήνα για προετοιμασία, το επόμενο θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο. Δεν γίνεται αυτό. Δεν θα κερδίσει κανείς το Σκουντέτο».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα