Παλιός προπονητής της ΑΕΚ κράζει τον Γιόβιτς της Ρεάλ!

Gazzetta team
Παλιός προπονητής της ΑΕΚ κράζει τον Γιόβιτς της Ρεάλ!

bet365

Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ το 1998, υποστήριξε ότι ο Σέρβος επιθετικός της Ρεάλ «κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταστρέψει την καριέρα του».

Ο Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς πέρασε και δεν... ακούμπησε από την ΑΕΚ (1998), όπου τον θυμούνται περισσότερο για τα χαρακτηριστικά του πουράκια, παρά για τις προπονητικές ιδέες του.

Ο 71χρονος Σέρβος, παλαίμαχος τεχνικός πια, μένει μόνιμα στην Φρανκφούρτη, έχοντας θητεύσει στην Άιντραχτ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής. Ως Σέρβος, μέλος της Άιντραχτ και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, λοιπόν, «δικαιούται» δια να ομιλεί για τον Λούκα Γιόβιτς.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην της Άιντραχτ, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική στην χώρα του επειδή... ντρίμπλαρε την καραντίνα λόγω κορονοϊού για να βρεθεί στο Βελιγράδι και δίπλα στην έγκυο σύντροφό του, Σοφία τα... άκουσε και από τον «Στέπι».

«Είναι ο μοναδικός που κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να καταστρέψει την καριέρα του» δήλωσε για τον Γιόβιτς στην εφημερίδα «Kurir» ο Στεπάνοβιτς, προσθέτοντας ότι «ο Γιόβιτς δουλεύει κατά του ίδιου του εαυτού του. Ήταν τυχερός που ο Άντι Χίτερ του έδωσε μια ευκαιρία στην Άιντραχτ και μετά έκανε την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Σερβίας και πήγε στην Ρεάλ. Δεν μπορώ να πιστέψω τι κάνει αυτό το παιδί στον εαυτό του».

Ο Στεπάνοβιτς δεν καταλαβαίνει πως, μετά από τις θυσίες που έχει κάνει στην ζωή του ο Γιόβιτς για να πετύχει, τώρα συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο. «Διάβασα στα ΜΜΕ της Σερβίας και ξέρω τι ζωή είχε, ότι όταν ήταν παιδί κοιμόταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα του για να περιμένει μέχρι το πρωί για να προπονηθεί. Τι θυσίες έκανε... Και μετά αυτό. Δεν ξέρω, προφανώς ο Λούκα δεν σκέφτεται τον εαυτό του. Όταν σου λένε ότι απαγορεύεται, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Θα είναι καλύτερα να σιωπήσει, να μην μιλάει. Δεν μπορώ να πιστέψω ό,τι έκανε κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα