Κορονοϊός: Θετικός και ο γιος του Λορένθο Σανθ
Ο κορονοϊός έχει απλώσει πολύ βαριά την σκιά του πάνω από την οικογένεια του Λορένθο Σανθ. Ο άλλοτε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης απεβίωσε εξαιτίας του ιού Covid-19 το περασμένο Σάββατο (21/3).
Ο 47χρονος γιός του Λορένθο, Πάκο, ο οποίος στα νιάτα του μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ και έπαιξε χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία σε Οβιέδο, Σανταντέρ και Μαγιόρκα (ως μέσος), εισήχθη στο νοσοκομείο μια ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ύστερα από μέρες όπου ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό.
Ευτυχώς, ο Πάκο Σανθ έμεινε λίγο στην μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και του έγινε το τεστ για τον κορονοϊό, και πλέον νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
