Κορονοϊός: Ποδοτένις από αυλή σε αυλή! (vid)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Ποδοτένις από αυλή σε αυλή! (vid)

bet365

Οι γείτονες και συμπαίκτες στην Οσασούνα, Ραούλ Νάβας και Φραν Μέριδα, βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να κρατιούνται σε φόρμα.

Όσο διαρκεί η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού, οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκουν τρόπους για να κρατιούνται σε εγρήγορση και σε φόρμα, ώστε να φανούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν έρθει η (πολυπόθητη απ' όλους) επανέναρξη.

Ραούλ Νάβας και Φραν Μέριδα είναι συμπαίκτες στην Οσασούνα, αλλά και γείτονες στην Παμπλόνα. Και, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα σπίτια τους έχουν αυλές, αποφάσισαν κάθε μέρα να παίζουν ποδοτένις με... φιλέ τον φράχτη με φυτά που χωρίζει τα σπίτια τους!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED