Τέμπας: «Μέσα Μαΐου ή και νωρίτερα τα πρωταθλήματα»

Gazzetta team
Τέμπας: «Μέσα Μαΐου ή και νωρίτερα τα πρωταθλήματα»

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, θεωρεί ότι το αργότερο στα μέσα Μαΐου θα έχουν επαναρχίσει τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Τα μέσα Μαΐου ή και νωρίτερα αναμένεται να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, μετά την λαίλαπα του κορονοϊού, σύμφωνα με προφητική (;) δήλωση του προέδρου της ισπανικής Λίγκα, Χαβιέρ Τέμπας.

«Στόχος μας είναι στα μέσα Μαΐου να έχουν επαναρχίσει όλα τα πρωταθλήματα. Όλα» υποστήριξε ο Τέμπας, παραδεχόμενος βεβαίως ότι «όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθεί η πανδημία του ιού Covid-19. Ίσως να γίνει και νωρίτερα, αλλά αυτή είναι η ημερομηνία – ορόσημο που έχουμε για να επαναρχίσουμε».

Ο Τέμπας, ο οποίος δεν διευκρίνισε αν η επανέναρξη θα γίνει με γεμάτα ή άδεια γήπεδα («αυτό θα εξαρτηθεί από τις υγειονομικές αρχές κάθε χώρας»), ξεκαθάρισε ότι δεν περνάει από το μυαλό των επικεφαλής η ματαίωση της σεζόν.

Όσο για τα ευρωπαϊκά κύπελλα; «Όλα μαζί, την ίδια εποχή. Πιστεύω ότι η UEFA είναι μαζί μας και η ιδέα που έχουμε όλοι είναι να λύσουμε μαζί το πρόβλημα. Μια κοινή λύση για όλους» κατέληξε ο Τέμπας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα