Μανγκαλά: «Φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα»

Μανγκαλά: «Φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα»

Gazzetta team
Μανγκαλά: «Φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Βαλένθια, Ελιακίμ Μανγκαλά, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και είναι καλά και χωρίς συμπτώματα.

Ο Ελιακίμ Μανγκαλά είναι ένα από τα πέντε μέλη της Βαλένθια που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και έστειλε ένα καθησυχαστικό μήνυμα.

«Σήμερα έμαθα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό. Αυτή την στιγμή νιώθω καλά και δεν έχω συμπτώματα σχετικά με τον ιό. Παρ' όλα αυτά, είμαι κλεισμένος στο σπίτι και δεν έχω επαφή με την οικογένειά μου. Έμαθα ότι μπορούμε να κουβαλάμε τον ιό χωρίς να έχουμε συμπτώματα» ανέφερε αρχικά ο Μανγκαλά.

«Συμβουλεύω όλους να ακολουθήσουν τα μέτρα καραντίνας και να αποφύγουν την επαφή, όσο το δυνατόν περισσότερο, ακόμα και αν νιώθεις καλά. Αν όλοι σέβονται αυτές τις οδηγίες, μαζί θα αποτρέψουμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξάπλωση και θα παλέψουμε για να μην μεταδοθεί σε ανθρώπους που μπορεί να έχουν βαριά συμπτώματα. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης, φροντίστε εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σέβεστε τις οδηγίες καραντίνας για να αποτραπεί η εξάπλωση».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα