Η Μπαρτσελόνα... χάνει τον Κουκουρέγια

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα... χάνει τον Κουκουρέγια

bet365

Η Χετάφε θα κάνει 100% δικό της τον Μαρκ Κουκουρέγια, καταβάλλοντας έξι εκατομμύρια ευρώ για τον 21χρονο αριστερό μπακ.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει εδώ και καιρό μια αξιόπιστη εναλλακτική του Τζόρντι Άλμπα για την αριστερή πλευρά της άμυνας. Δεν πίστεψε, όμως, στο δικό της παιδί, Μαρκ Κουκουρέγια, τον οποίο θα... χάσει οριστικά σε λίγες εβδομάδες.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Χετάφε απέκτησε τον 21χρονο αριστερό μπακ ως δανεικό με οψιόν αγοράς ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, την οποία και προτίθεται να καταβάλει, αφού ο ποδοσφαιριστής μετράει 34 συμμετοχές (με ένα γκολ και πέντε ασίστ) και είναι βασικότατος στα σχέδια του προπονητή Πέπε Μπορδαλάς.

Στην συγκεκριμένη συμφωνία, η Μπάρτσα συμπεριέλαβε ένα ποσοστό μετάπωλησης της τάξεως του 40% και είναι πολύ πιθανό να βάλει επιπλέον χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο γλυκοκοιτάζει, μεταξύ άλλων, και η Τσέλσι.

Πέρυσι, οι Μπλαουγκράνα είχαν παραχωρήσει τον Κουκουρέγια στην Έιμπαρ έναντι δύο εκατομμυρίων ευρώ, με οψιόν επαναγοράς ύψους τεσσάρων, την οποία και ενεργοποίησαν, ώστε στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν στην Χετάφε. Αυτή την φορά, όμως, δεν υπάρχει οψιόν επαναγοράς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα