Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ 1-0: Ο Γιανουζάι θέλει... σεντόνι (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαγιαδολίδ 1-0: Ο Γιανουζάι θέλει... σεντόνι (vid)

bet365

Τρίτη διαδοχική νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία πιάνει Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη στην τρίτη θέση της La Liga.

Και η (συναρπαστική) μάχη για δύο εισιτήρια που οδηγούν στο Champions League μέσω της La Liga καλά κρατεί. Στο ματς που άνοιξε την 26η αγωνιστική, η Ρεάλ Σοσιεδάδ λύγισε την Βαγιαδολίδ στο Σαν Σεμπαστιάν (1-0), πανηγύρισε τρίτη διαδοχική νίκη και έπιασε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη στην τρίτη θέση.

Οι Βάσκοι, μάλιστα, «χρωστούν» και ένα παιχνίδι, αφού στις 10 Μαρτίου θα αντιμετωπίσουν την Έιμπαρ στο μικρό γειτονικό ντέρμπι, σε εξ' αναβολής αγώνα που μπορεί να κρίνει πολλά για την τύχη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αντνάν Γιανουζάι, για πρώτη φορά από τότε που παίζει στην Σοσιεδάδ, σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι (60') και έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη στην ομάδα του, η οποία είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για την επιστροφή της στο Champions League ύστερα από έξι χρόνια. Και, ταυτόχρονα, κυνηγάει την παρουσία της και στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Βαγιαδολίδ, η οποία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Σάντρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετράει μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Βρίσκεται ακόμα σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού (εφτά βαθμοί), αλλά ξέρει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για να επαναναπαυτεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα