Μέσι: «Καταστροφή για τη Σίτι τα δύο χρόνια δίχως Ευρώπη»

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Καταστροφή για τη Σίτι τα δύο χρόνια δίχως Ευρώπη»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε συμπόνοια για τη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό για δύο σεζόν και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που μπορεί να προκαλέσει στο ρόστερ των «πολιτών» η απουσία από τα μεγάλα τουρνουά της UEFA.

Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη MundoDeportivo, εκεί όπου ουσιαστικά έδειξε πως δεν έχει καμία πρόθεση ν' αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και ν' αλλάξει τη ζωή του, ενώ, παράλληλα σχολίασε και πόσο περίεργο του φάνηκε όλο το ζήτημα που προέκυψε με τα social media και τη συνεργασία του κλαμπ με συγκεκριμένες εταιρείες...

Όσον αφορά στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μέσι είχε να πει: «Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς μια τέτοια απόφαση. Η Παρί πλήρωσε νομίζω ένα πρόστιμο, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αν όντως ισχύσει η τιμωρία, θα είναι περίεργο με δεδομένο τους μισθούς των παικτών της Σίτι, τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και τα έξοδα που έχει... Ίσως να υπάρξουν παίκτες που θ' αναζητήσουν τρόπο διαφυγής από την ομάδα. Το Champions League είναι τρομερά δελεαστικό για έναν ποδοσφαιριστή και είναι καταστροφή να λείπεις από το τουρνουά για δυο χρόνια».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα