Ινιέστα και Ροναλντίνιο, στο πιάτο σας (pic & vid)

Ινιέστα και Ροναλντίνιο, στο πιάτο σας (pic & vid)

Gazzetta team
Ινιέστα και Ροναλντίνιο, στο πιάτο σας (pic & vid)

bet365

Την άνοιξη κάνει πρεμιέρα ντοκιμαντέρ για τον Αντρές Ινιέστα και σύντομα ακολουθεί αυτό του Ροναλντίνιο.

Δύο μάγοι της μπάλας, δύο καλλιτέχνες, δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά με ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο: Το πως «χαϊδεύουν» την μπάλα με το πόδι. Αντρές Ινιέστα και Ροναλντίνιο διέγραψαν (και διαγράφουν, στην περίπτωση του πρώτου) αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα η οποία δεν αξίζει ένα, αλλά... χίλια ντοκιμαντέρ.

Ο Αντρεσίτο, ο οποίος προσφέρει τα τελευταία του «μαθήματα μπάλας» στην Ιαπωνία με την Βίσελ Κόμπε, θα δει την άνοιξη την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του, με παραγωγή της «Rakuten TV», εταιρείας που ανήκει στον Χιρόσι Μικιτάνι, ιδιοκτήτη της Βίσελ και χορηγό στην φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Αντρές Ινιέστα – Ο απρόσμενος ήρωας» θα είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ που θα προβάλλεται δωρεάν από την συγκεκριμένη πλατφόρμα και θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνεντεύξεις παλιών προπονητών (Πεπ Γκουαρδιόλα) και συμπαικτών (Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Τσάβι, Λουίς Σουάρες...) του Ινιέστα.

Συν τοις άλλοις, θα δείχνει και την πιο προσωπική πλευρά του ποδοσφαιριστή, με σκηνοθέτη τον Οριόλ Μπος, ο οποίος σκηνοθέτησε και την εξαιρετική σειρά οκτώ επεισοδίων «Match Day» με την καθημερινότητα της Μπαρτσελόνα την περυσινή περίοδο.

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Μάρκος Λόπεθ, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την καριέρα του Ινιέστα εδώ και χρόνια και είναι εκ των συγγραφέων της επίσημης βιογραφίας του με τίτλο «Αντρές Ινιέστα – Η φάση της ζωης μου».

Ακολουθεί ο Ροναλντίνιο

Εξίσου ή ενδεχομένως και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το ντοκιμαντέρ που πρόκειται να γυριστεί για την ζωή και την καριέρα του Ροναλντίνιο. Ο Άντριου Ντάγκλας, ο οποίος δημιούργησε το ντοκιμαντέρ «Strokes of Genius» για τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, θα είναι ένας από τους σκηνοθέτες.

Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο άρχισε να γυρίζεται το ντοκιμαντέρ για τον ποδοσφαιριστή που άλλαξε την σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Βραζιλία, χώρα όπου γεννήθηκε ο Ροναλντίνιο, στο Λονδίνο όπου διαμένει σήμερα μεγάλο κομμάτι του περιβάλλοντος του πρώην ποδοσφαιριστή και στην Βαρκελώνη, όπου έλαμψε περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Στο ντοκιμαντέρ θα εμφανιστούν στενοί συγγενείς και φίλοι, πρώην συμπαίκτες, προπονητές και πρόεδροι, για να παρουσιάσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά και τον άνθρωπο Ροναλντίνιο. Ακόμα, πάντως, δεν έχουν γίνει γνωστές η ημερομηνία για την πρεμιέρα και η πλατφόρμα που θα το προβάλλει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα