Ρεάλ Μαδρίτης: Με τον Ζιντάν κατακτά τίτλο κάθε 19 ματς! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Με τον Ζιντάν κατακτά τίτλο κάθε 19 ματς! (vid)

bet365

Με τον «απόλυτο» σε αναλογία τελικών/τίτλων Γάλλο τεχνικό, η -δική του- Ρεάλ Μαδρίτης είναι κυρίαρχος...

Πάρμα - Λέτσε με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σίγουρα καθένας σήμερα, θα ήθελε να είναι στην θέση του προπονητή της Βασίλισσας.

Γνωρίζει την αποθέωση και όχι άδικα...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν κατέκτησε τον 10ο του τίτλο με την Ρεάλ Μαδρίτης, έχει το 9/9 στους τελικούς που έχει παίξει με την πολυνίκη της Ισπανίας και πλέον κυνηγάει να «σπάσει» και προσωπικό ρεκόρ!

Αναλογικά μάλιστα με τα παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο της Βασίλισσας, ο πρώην άσσος της κατακτάει έναν τίτλο κάθε 19 ματς (10 τίτλους σε 187 αναμετρήσεις). Δεν είναι όμως μόνο αυτό...

Στον Γαλλοαλγερινό τεχνικό υπολοίπονται μόλις τέσσερα ακόμη τρόπαια επίσημου χαρακτήρα, για να «πιάσει» στην κορυφή του ισπανικού συλλόγου, αλλά και γενικότερα της χώρας, τον Μιγκέλ Μουνιόθ που έχει 14!

Οι πλέον πολυνίκεις προπονητές στην Ισπανία είναι οι:

1. Μιγκέλ Μουνιόθ - Ρεάλ Μαδρίτης με 14

2. Πεπ Γκουαρδιόλα - Μπαρτσελόνα με 14

3. Γιόχαν Κρόιφ - Μπαρτσελόνα με 11

4. Ζινεντίν Ζιντάν - Ρεάλ Μαδρίτης με 10

5. Λούις Ενρίκε - Μπαρτσελόνα με 9

Ξαφνικός θάνατος με μόνιμο «θύμα» την Ατλέτικο

Παράλληλα, είναι πλέον σαφές ότι την «κόκκινη» πλευρά της πρωτεύουσας δεν την ευνοεί η διαδικασία των πέναλτι...

Ήταν η τέταρτη φορά που συναντώνται οι δύο ομάδες σε τελικό κάποιας διοργάνωσης και το αποτέλεσμα της ροής αγώνα τις οδηγεί στα «11 βήματα», όπου η Ρεάλ έχει το απόλυτο!

Τέσσερις στις τέσσερις νίκες/κατακτήσεις έχουν οι αντίπαλοι των «ροχιμπλάνκος» (2 Copa del Rey, 1 Champions League, 1 Super Cup Ισπανίας) με τον τελικό της Τζέντα να επιβεβαιώνει απλά τον... κανόνα.

Με την... σφραγίδα του αρχηγού

Τα... ζυγά χρόνια του πάνε.

Ο Σέρχιο Ράμος έχει γίνει... βιρτουόζος στις εκτελέσεις πέναλτι και, η πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει φέρει σε σημείο να σκοράρει σε τελικούς από την άσπρη βούλα, το 2014, 2016, 2018 και το 2020!

Οι δύο πρώτες φορές ήταν στο πλαίσιο της επικείμενης κατάκτησης του Champions League, ενώ οι δύο τελευταίες για το Super Cup Ευρώπης και Ισπανίας, αντίστοιχα.

Παράλληλα, «τρέχει» ένα απίθανο σερί καθώς έχει 18 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι!

Όχι κι άσχημα για τον αρχηγό των Μαδριλένων που έφτασε τους 21 τίτλους με την Ρεάλ, στους 11 εκ των οποίων φορούσε το περιβραχιώνιο...

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός του Super Cup Ισπανίας του 2020 είναι μόλις ο δεύτερος στην ιστορία που κρίνεται στην παράταση...

Ο πρώτος είχε λάβει χώρα την 28η Δεκεμβρίου του 1982, στην... πρεμιέρα της διοργάνωσης, όταν και το κατέκτησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ από τη νυν τροπαιούχο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα