Μπαρτσελόνα: Χάνει και τη Βαλένθια ο Μέσι

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Χάνει και τη Βαλένθια ο Μέσι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, όπως αναμενόταν, δεν θα καταφέρει να επιστρέψει στο ματς του Σαββάτου με τη Βαλένθια, σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ταλαιπωρείται από την αρχή της σεζόν με έναν τραυματισμό, ο οποίος δεν του έχει επιτρέψει να αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα της Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής. Για τον Μέσι υπήρχαν κάποιες ελπίδες μήπως και επέστρεφε στις προπονήσεις αυτή τη βδομάδα και βρισκόταν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Βαλένθια το Σάββατο στο Καμπ Νου.

Ωστόσο, όπως γράφει η Sport, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με τον Μέσι να χάνει και αυτό το ματς καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Βαλβέρδε προφανώς δεν θέλει να ρισκάρει, έχοντας και τη συμβουλή του ιατρικού επιτελείου. Αυτό σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στη διάθεση του Βαλβέρδε για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα στις 21 Σεπτέμβρη.

Από την άλλη, ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος είναι επίσης τραυματίας, παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα