Έμεινε με... την κρεμάστρα στο χέρι ο Χοακίν! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έμεινε με... την κρεμάστρα στο χέρι ο Χοακίν! (vid)

bet365

Απίστευτος τύπος ο Χοακίν, έκανε χαβαλέ στον Λουίς Ενρίκε για τις επιλογές του αναφορικά με την αποστολή της Ισπανίας για τα ματς με τις Ουαλία και Αγγλία και... έμεινε με την κρεμάστρα στο χέρι περιμένοντας τη φανέλα του, όπως ακριβώς τις άφησε ο ομοσπονδιακός κόουτς στ' αποδυτήρια!

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Λάτσιο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο εμβληματικός αρχηγός της Μπέτις, λίγη ώρα μετά την πρωτότυπη ανακοίνωση της αποστολής της Ισπανίας για τα προσεχή ματς του UEFA Nations League και βλέποντας πως τ' όνομά του δεν υπήρχε ανάμεσα στις κλήσεις, έβγαλε βίντεο στο οποίο έστελνε τρομερό μήνυμα στον Λουίς Ενρίκε!

«Είδα δυο κλήσεις στο κινητό μου, αλλά δεν ήξερα ποιος είναι... Περίμενα τη φανέλα μου... Λουίς αγωνιώ για σένα, είσαι καλά; Φιλιά όμορφε»!

Είναι πολύ ωραίος τύπος ο Χοακίν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα