Θέλει να φύγει λόγω Νεϊμάρ ο Κριστιάνο!

Gazzetta team
Θέλει να φύγει λόγω Νεϊμάρ ο Κριστιάνο!

bet365

Ολα δείχνουν ότι αυτά θα είναι τα τελευταία Χριστούγεννα του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ, καθώς ο Πορτογάλος έχει… ξενερώσει με τον μισθό του και τον Νεϊμάρ.

Μεγάλο θέμα προκύπτει πλέον με τον CR7 και όσο περνάει ο καιρός τα επόμενα... επεισόδια θα παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Ο Πορτογάλος είναι σαφές ότι δεν είναι φέτος στα νερά του στο Santiago Bernabeu και αυτό φαίνεται καθαρά στις κινήσεις του ακόμα και στους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ενοχλημένος με το θέμα του συμβολαίου του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης τόσο με την εθνική Πορτογαλίας, όσο και με την Ρεάλ, θεωρεί ότι αξίζει περισσότερο σεβασμό για όλα όσα έχει πετύχει με την φανέλα της «Βασίλισσας» τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο και όπως προκύπτει βρίσκεται σε σημείο που δεν θέλει καν να μιλήσει στον πρόεδρο των Merengues, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο τελευταίος, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, έχει κάνει κάτι το οποίο έχει πειράξει πολύ τον Κριστιάνο και δεν είναι άλλο από το ενδιαφέρον απόκτησης για τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος με την σειρά του εσχάτως αφήνει να εννοηθεί μέσω δηλώσεών του ότι δεν περνάει καλά στο Παρίσι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα