Πάλμερ: «Ο Γιαμάλ είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, λατρεύω να τον βλέπω»
Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίνεται στο «φαινόμενο» Λαμίν Γιαμάλ! Ο προσεχώς 18χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της, αναγκάζοντας τις κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος να τον θαυμάσουν.
Μεταξύ αυτών και ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος... έσταξε μέλι για τον Ισπανό! Ο επιθετικός της Τσέλσι χαρακτήρισε τον Γιαμάλ ως τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη αυτή τη στιγμή σε δηλώσεις του στο «Sky Sports», προσθέτοντας ότι λατρεύει να τον παρακολουθεί στο γήπεδο.
"I love watching him" 🙌
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) May 15, 2025
Cole Palmer on why he thinks Lamine Yamal is the "best player in the world" at only 17-years-old 🤯 pic.twitter.com/6QXhbgMVQW
«Πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή για να είμαι ειλικρινής. Όλα αυτά που κάνει στο χορτάρι, πώς σε κάνει να νιώθεις, Δεν είναι μόνο η τεχνική του, αλλά η ψυχολογία και η ωριμότητά του. Έχει απίστευτη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να ρισκάρει, παρά την ηλικία του. Λατρεύω να τον βλέπω» τόνισε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
