Μπαρτσελόνα: Βγάζει στο «σφυρί» τον Ραφίνια για να υλοποιήσει το... όνειρο με Λουίς Ντίας

luis_diaz

bet365

Ο Λουίς Ντίας αποτελεί έναν από τους βασικότερους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα εν όψει του καλοκαιριού, σύμφωνα με την AS.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να μπει στη νέα της εποχή με τον Χάνσι Φλικ στην τεχνική της ηγεσία και ήδη έχει βάλει μπρος τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Οι Μπλαουγκράνα επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα «φτερά» τους και έχουν έναν ξεκάθαρο στόχο. Τον Λουίς Ντίας, το «όνειρο» του Ντέκο, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε σε ρεπορτάζ της η ισπανική AS.

Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, η Μπάρτσα θέλει διακαώς να κάνει δικό της τον Κολομβιανό ακραίο της Λίβερπουλ, ο οποίος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης. Οι Καταλανοί μάλιστα σκοπεύουν να βασιστούν και στο γεγονός ότι και ο ίδιος ο Ντίας και ο πατέρας του αγαπούν πολύ την Μπαρτσελόνα και θα ήθελαν να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση.

Τα πράγματα πάντως δεν είναι τόσο απλά. Για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τη μεταγραφή η ομάδα θα πρέπει να πουλήσει κάποιον από τους παίκτες της με τον Ραφίνια να δείχνει το φαβορί για τη... θυσία. Η AS δε, ανέφερε πως και οι διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ θα είναι ιδιαίτερα σκληρές, με τους Ρεντς έτοιμους να αξιώσουν ένα ποσό υψηλότερο από τα 50 εκατομμύρια με τα οποία τον έκαναν δικό τους πριν δυόμιση χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα