Τζιρόνα - Γρανάδα 7-0: Έκλεισε μια ονειρική σεζόν με μαγική «7αρα»

gironaaa

bet365

Η τρομερή Τζιρόνα ολοκλήρωσε την καλύτερη σεζόν της ιστορίας της με εντός έδρας θρίαμβο επί της υποβιβασμένης Γρανάδα με 7-0.

Η απίστευτη Τζιρόνα του Μίτσελ έκλεισε την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, όπως της άξιζε. Με μια μαγική ποδοσφαιρική παράσταση! Οι Καταλανοί που την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Champions League συνέτριψαν εντός έδρας την υποβιβασμένη Γρανάδα με το «τρομακτικό» 7-0. Χατ τρικ του πρώτου σκόρερ της La Liga, Ντόβμπικ, δυο γκολ και μια ασίστ ο τρομερός Τσιγκάνκοφ.

Η 3η ομάδα της φετινής La Liga προηγήθηκε στο 30' με την καρφωτή κεφαλιά του Γκαρθία έπειτα από φανταστική σέντρα του Τσιγκάνκοφ. Στο 33' ο δημιουργός του πρώτου γκολ έγινε εκτελεστής και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του με πλασέ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου ο Ντόβμπικ έκανε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο 54' ο Τσιγκάνκοφ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με πλασέ εξ επαφής μετά από παράλληλο γύρισμα του Σάβιο. Στο 61' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πελίστρι.

Στο 75' ο Ντόβμπικ βρήκε δίχτυα με πλασέ και στο 78' ο Στουάνι με προβολή έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Στο 90’ η Τζιρόνα κέρδισε και άλλο πέναλτι και ο Ντόβμπικ με το 24ο γκολ του στη σεζόν και τρίτο στη βραδιά διαμόρφωσε το θριαμβευτικό 7-0.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα