Μπαρτσελόνα: Συνάντηση με τον Φλικ στο Λονδίνο!

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση με τον Φλικ στο Λονδίνο!

Χάνσι Φλικ

bet365

Η αναζήτηση προπονητή καλά κρατεί στη Μπαρτσελόνα, με ανθρώπους του συλλόγου να κανονίζουν ραντεβού με τον Χάνσι Φλικ στο Λονδίνο.

Με το μέλλον του Τσάβι να παραμένει ορθάνοιχτο στη Μπαρτσελόνα, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξακολουθούν να εργάζονται για υποψήφιους αντικαταστάτες. Τα ονόματα των Ράφα Μάρκες, Τόμας Τούχελ και Χάνσι Φλικ έχουν πέσει στο τραπέζι, με την περίπτωση του τελευταίου να αποκτά μομέντουμ.

Σύμφωνα άλλωστε με τη «Sport», ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, μαζί με τον Μπόγιαν Κρικιτς, ταξίδεψαν στο Λονδίνο προκειμένου να συναντηθούν με τον Γερμανό και τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι.

Όπως είχαν αποκαλύψει προηγούμενα δημοσιεύματα ο Φλικ είναι διατεθειμένος να περιμένει τη Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος και έχει απορρίψει άλλα πρότζεκτ προκειμένου να είναι διαθέσιμος για τους Καταλανούς.

Η συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών δείχνει πως ο Γερμανός πράγματι αποτελεί μια σοβαρή επιλογή για τον πάγκο των Μπλαουγκράνα, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για οριστική συμφωνία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα