Παυλίδης: Επιλογή της Ατλέτικο Μαδρίτης για την ενίσχυση της επίθεσής της αναφέρουν οι Ισπανοί

Newsroom
pavlidis_alkmaar

bet365

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει στα υπόψιν της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Η ισπανική ιστοσελίδα «fichajes» αποκάλυψε πως το όνομα του Βαγγέλη Παυλίδη βρίσκεται στα... κιτάπια της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφορικά με τις επιλογές της για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει δεδομένα να αυξήσει τις επιλογές του ποιοτικά και ποσοτικά στην γραμμή αυτή, όπου διαθέτει τους Γκριεζμάν, Μοράτα, Κορέα και Ντεπάι και φαίνεται να έχει «λοκάρει» τον Έλληνα άσο, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν φέτος έχοντας 27 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 38 συμμετοχές.

Μάλιστα, είναι πιθανό οι Μαδριλένοι να κατεθέσουν και προσφορά στην Άλκμααρ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, τις επόμενες εβδομάδες. Έχουν στείλει ήδη αρκετές φορές σκάουτερς να τον παρακολουθήσουν, κάτι που δείχνει και το πόσο σοβαρό είναι το ενδιαφέρον των «Ροχιμπλάνκος» για τον 25χρονο επιθετικό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα